שניצל וינאי (בשר בקר כתף מרכזי) עם צ'יפס בטטה

חומרים

1 ק"ג בשר כתף מרכזי ( מס. 4 ) פרוס דק
לציפוי אנגלי
2 כוסות קמח מתובל (מלח,פלפל שחור גרוס,פפריקה חריפה)
3 ביצים טרופות עם מעט מים ו חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק,מלח ופלפל שחור
3 כוסות פירורי לחם
שמן לטיגון רדוד עם 100 גר מחמאה
לצ'יפס בטטה
2 בטטות בינוניות עם קליפה פרוסות לאורח דק מאד
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
· דופקים את הבשר עם פטיש עד שהוא עובי של 3 מ"מ
· מצפים את הבשר עם קמח,ביצה,פירורי לחם
· מצפים שוב עם ביצה ופירורי לחם
· מטגנים בשמן רדוד עם מחמאה עד קבלת צבע זהוב
· מטגנים את הבטטות עד שהן פריכות ממליחים ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים