רוטב הצ'מיצ'ורי

את רוטב הצ'מיצ'ורי נהוג למרוח על הבשר הצלוי , אחרי שמוצאים אותו מהאש.

חומרים

5 חבילות פטרוזיליה ( ללא גבעולים)
1 פלפל אדום
1 בצל יבש
1 עגבנייה
1 ראש שום
1 פלפל חריף (ללא גרעינים)
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס חומץ
3 כפיות מלח
3 כפיות אורגנו
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף סוכר

אופן ההכנה

קוצצים את עלי הפטרוזיליה. פלפל האדום , בצל , עגבנייה דק , דק ומוספים את התבלינים ,
טועמים ומתקני לפי הטעם .

הערה
יש הרבה שמתעצלים ומכנסים את כל המרכבים למעבד מזון .
אני ממליצה לקצוץ הכל בסכין , יוצא משהוא אחר לגמרי .

אז שיהיה לכם בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים