רביולי ירוק במילוי בטטה ברוטב פסטו נענע

חומרים
בצק ירוק מוכן לפי המתכון בסיסי\

למילוי:
2 בטטות בינוניות אפויות
1 קובייה טופו מגורדת
1/3 צרור של עלי מרווה טריים קצוצים
3 כפות סילאן
מלח
פלפל לבן
1/4 כפית קינמון טחון

אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד
מקררים כ חצי שעה
חותכים רצועות ארוכות של בצק
ממלאים במעט חומר במרכז וסוגרים מעל עם בצק
מרטיבים עם טיפת מים בשוליים
סוגרים ומהדקים עם מזלג בסביב

באדיבות שף אישי קלאודיו – פלקה חוויה קולינרית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים