קייטרינג גורמה

קייטרינג גורמה – לא מבייש את מיטב המסעדות

מסעדות גורמה תמצאו בכל פינה משובחת, בכל מקום שתגיעו אליו, בארץ ובעולם, אבל קייטרינג גורמה
הוא חיבור שרק בשנים האחרונות הופך להיות חיבור שלא רק אנשי העשירון העליון נהנים ממנו.
פירושו של המונח גורמה, שמקורו, כמה לא מפתיע, בצרפתית, הוא העילית של הקולינאריה,
תחכום והקפדה, דיוק בפרטים ותמהיל נכון של כמות ואיכות.

הרבה מנות רבע עוף עברו בצלחות האירועים הישראליים, עד שהצטמצם הפער בין כל קייטרינג גורמה למסעדת גורמה. יפני, איטלקי, צרפתי, סיני – כל הסגנונות קיימים גם בצורת קייטרינג גורמה, המגיש
את המנות בצורת חטיפי קוקטייל מסתובבים, עמדות קבלת פנים מפוארות, מנות עיקריות מעוצבות,
תוספות ייחודיות ועושר של צבעים, מרקמים וניחוחות שלא מביישים את מסעדות הגורמה המובילות בארץ.

קייטרינג גורמה – מערב את כל החושים

אחד העקרונות המנחים את הגורמה הוא עירוב כל החושים:
העיצוב המוקפד של המנות משביע את חוש הראייה;
המרקם הייחודי של כל מנה עונה לחוש המישוש והמגע;
הטעמים, שנבחרים בקפידה;
הריחות שעולים מהמזון הטרי, השומר על רכיבי המנה;
והשמיעה, החוש שניתן לנו כדי לשמוע אחרים מתענגים.

קייטרינג גורמה – אמנות קולינארית

קייטרינג גורמה הופך כל ארוע לחוויה קולינארית מסעירה, כמו יציאה למסעדה אקסקלוסיבית.
לא כולם יכולים להשתמש בתואר קייטרינג גורמה, ויש לענות על מספר קריטריונים
כדי להיחשב קייטרינג גורמה:
דגש רב על עיצוב המנות.
דגש רב על צורת הגשה.
הקפדה גבוהה על שימוש בחומרים איכותיים ויקרים.
מנות ייחודיות ושילובים לא שגרתיים של מזונות.
קייטרינג גורמה מתמחה במזון גורמה ולרוב מחזיק שפים מובילים.
המחירים לרוב יקרים יותר, בשל איכות החומרים, טריותם והקפדה על עיצוב והגשה.